HOME
PROJECTEN
VRIENDEN
CONTACT
HELP ONS HELPEN
Wij verzorgen onze doelgroep het hele jaar door met de basis behoeften zoals eten, kleding, dekens en wat ze maar nodig hebben.
Ook bemiddelen we bij het plaatsen van onze cliënten in geschikte afkick centra, blijven ze daar steunen en bezoeken om ze een steun in de rug te bieden bij hun altijd zware strijd om uit dat oude leven te ontsnappen en een volwaardig leven te realiseren.

Om ons werk voort te kunnen zetten hebben wij mensen nodig die ons willen steunen.
Als donateur maakt u het ons mogelijk om dit werk te kunnen en blijven doen en uit te breiden.
De nood is hoog. Zo wil ik u bemoedigen om met ons gezamenlijk de zwakken van onze samenleving te steunen en een helpende hand uit te strekken naar hen die het alleen gewoonweg niet redden.

Help ons om hoop en liefde en praktische hulp in hun levens te brengen.
UW GIFT HELPT ONS HELPEN
HELPEN!
"Stichting De Goede Herder" helpt !
Mat. 5: 16

Laat uw licht alzo schijnen voor de menschen, dat zij uwe goede werken mogen zien, en uwen Vader die in de hemelen is, verheerlijken.
Stichting De Goede Herder ontvangt geen financiële steun van de overheid of de gemeente Rotterdam. Toch kunnen we het werk dat we met zeer veel liefde en toewijding al meer dan 20 jaar blijven doen door middel van financiële giften.

Met name van particuliere donateurs fondsen , kerken en schenkingen van bedrijven is het ons mogelijk om werkelijk een verschil voor onze doelgroep te kunnen uitmaken.

Heeft u net als wij hart voor deze eenzamen uit onze maatschappij dan kunt u ons helpen door uw financiële gift zodat wij hen kunnen helpen.
Of
Stort op Giro
NL38INGB000 95.95.061
Ten name van:
Stichting De Goede Herder
Sinds 2009 is ons een ANBI (algemeen nut beogende instelling) verklaring toegekend door de belastingdienst. Uw giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.